Ali lahko klimatska naprava zagotavlja učinkovito alternativno ogrevanje?

Napredna klimatska naprava z vrsto pametnih funkcij omogoča veliko več kot samo ogrevanje in hlajenje. Vrhunsko kontrolo temperature, kakovost zraka, prihranek pri stroških in elegantno sodobno obliko. Večina sodobnih klimatskih naprav ima tehnologijo povratnega cikla, to pomeni, da lahko segreva in ohlaja vaš dom oz. prostor.

Presenečeni boste, vendar tudi hladen zimski zrak vsebuje uporabno toploto, ki jo lahko črpamo v vaš dom. Tehnologija povratnega cikla absorbira to toploto iz zunanjega zraka, da bi ogrela vaš prostor. Proces je enostavno regulirati z daljinskim upravljalnikom, (s tedenskim časovnikom lahko temperaturo in čas delovanja nastavimo po želji celo za en teden vnaprej), tako da lahko uživate v toploti, kot si želite. Ogrevnje s klimatsko napravo je energijsko učinkovitejše od običajnih grelnikov, ki morajo ustvarjati toploto, ne pa izkoriščati toplotne energije zunanjega zraka.


Ogrevanje  z vsemi klimatskimi napravami je možno do zunanje temperature -15 °C, z nekaterimi modeli pa celo do -20 °C zunanje temperature.


Pokličite nas na številko 030 336 813 in vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom.